Ik denk dat het zo’n zes kuub moet zijn geweest. Alle dozen tortilla chips die achter de foodtruck waren opgestapeld tijdens ons eerst grote event met ons nieuwe concept: Concert at Sea 2019. De twee voorgaande edities hadden we al met Wrap ‘n’ Rolling prachtige festivaldagen gedraaid en nu mochten we met beiden concepten de Brouwersdam op. Het was een hele organisatie al met al maar toen om vrijdag de poorten geopend werden stonden we goed voorbereid klaar voor alle hongerige mondjes die het terrein op stroomden. Het was topweer, de biertjes vloeide rijkelijk en wat is er dan lekkerder dan een bak nachos met gesmolten kaas, verse pico de gallo, zure room, rode kool en een verfrissend limoentje? Onze hypothese klopte! De rij kregen we eigenlijk op beiden dagen maar zelden weg. Carlien, Lisa, Gabrielle en Hilde hebben geschept voor hun leven.

Het is natuurlijk geweldig voor een ondernemer als een nieuw concept meteen zo aanslaat. Waar ik had verwacht dat er veel zou worden gedeeld, bleek dat velen hun portie lekker voor zichzelf hielden. En terecht!

Ook veel leuke reacties gehad zowel over onze uitstraling, de presentatie van de gerechten en uiteraard ook de smaak. De dozen waren niet allemaal op, gelukkig want uitverkopen is absoluut niet de bedoeling op een event als deze, maar van de zes kuub was niet meer veel over op zaterdagnacht. High five!