Festival

Vanuit onze vintage Citroen HY uit 1966 serveren wij met veel plezier een verbluffende bak loaded nachos. Wij kunnen ruim 250 porties per uur bereiden voor alle hongerige festivalgangers. Hogere capaciteit nodig? Dan nemen wij meer gewoon collega’s mee! 

Onze nachos bestaan uit yellow en bluecorn tortillachips, kaassaus, verse pico de gallo, sour cream, pickled cabbage en een fris limoentje. Wij kunnen de nachos extra loaded maken met guacamole, pulled oats en pulled chicken! 

Vegan vinden wij fantastisch, daarom zijn onze loaded nachos ook volledig plantaardig te verkrijgen. Met onze huisgemaakte vegan ´kaas´saus en TexMex pulled oats maken wij een compleet plantaardig feestje! 

Ohja, onze gerechten zijn volledig glutenvrij* en kunnen ook lactosevrij worden gemaakt. Geschikt dus voor iedereen die zin heeft in een Nacho Fiësta! 

We helpen u graag verder

ready for a nacho fiesta?

Nachos, misschien wel het populairste gerecht uit de TexMex keuken. Iedereen is wel bekend met de schaal tortillachips en de welbekende dipjes die het goed doen als snack tijdens de borrel. Ook wij houden ervan! Wel zijn we ervan overtuigd dat het creatiever, duurzamer en smaakvoller kan! Met deze missie in het achterhoofd is in 2019 Nachos Locos geboren: a Loaded Nacho Fiësta!

Geen festival maar wel interesse?

Beurs

Na een intensieve beursdag even lekker napraten onder het genot van een lekkere portie nachos en een fris Mexicaans biertje..

Lees meer

Bedrijfsevent

Op zoek naar verrassende catering voor je bedrijfsevent? Onze Nachos Locos truck rijdt naar iedere locatie en is met haar kleurrijke uitstraling een feestje op zich!

Lees meer

Contact

Nachtwachtlaan 107
1058 EC Amsterdam

info@nachoslocos.nl

+31 6 10 453 513 (Jurre)
+31 6 57 152 710 (Hilde)

Volg ons