Bedrijfsevent

Wij vinden het leuk om los te gaan met verschillende nacho variaties. Wat dacht je nacho bites voor bij de borrel of frisse nacho bowls als lichte maaltijd. Zin in een echte TexMex experience met nachos, tacos en burritos? Wij verzorgen dit graag!

Vegan, glutenvrij of liever geen lactose? Wij kunnen rekening houden met alle allergieën en alle gerechten passend maken voor iedere gast! 

Helemaal in de feeststemming en zin in verfrissende cocktails of Mexicaanse cervezas? Niets is ons te gek! Wij serveren vanuit onze cocktailbar de lekkerste Micheladas en Cervezas! Aiaiaai!

We helpen u graag verder

ready for a nacho fiesta?

Nachos, misschien wel het populairste gerecht uit de TexMex keuken. Iedereen is wel bekend met de schaal tortillachips en de welbekende dipjes die het goed doen als snack tijdens de borrel. Ook wij houden ervan! Wel zijn we ervan overtuigd dat het creatiever, duurzamer en smaakvoller kan! Met deze missie in het achterhoofd is in 2019 Nachos Locos geboren: a Loaded Nacho Fiësta!

Geen bedrijfsevent maar wel interesse?

Beurs

Na een intensieve beursdag even lekker napraten onder het genot van een lekkere portie nachos en een fris Mexicaans biertje..

Lees meer

Festival

Loaded nachos zijn het ideale gerecht naast een biertje onder het festival zonnetje. Leuk om te delen met je festivalmaatjes óf gewoon lekker voor jezelf! Waarom niet, het is feest!

Lees meer

Contact

Nachtwachtlaan 107
1058 EC Amsterdam

info@nachoslocos.nl

+31 6 10 453 513 (Jurre)
+31 6 57 152 710 (Hilde)

Volg ons